Najem tiskalnika pri MG BIRO

Najem tiskalnikov

V pisarnah je vedno nepogrešljiva ena naprava, to je tiskalnik. Vsaka pisarna ima oziroma mora imeti dostop do tiskalnika. Zato se je podjetje MG-Biro.si odločilo, da za tiste, ki ne potrebujejo pisarniškega tiskalnika vsakodnevno oz. nočejo kupiti novega dragega tiskalnika, oddajajo tiskalnike v najem. Z najemom tiskalnika pri podjetju MG-Biro privarčujete pri stroških kopiranja in tiskanja.

Kako poteka proces najema? Preprosto. Podjetje vam dostavi ter postavi tiskalnik in vas nauči kako upravljati z njim. Ne računajo vam tonerjev, servisa ter raznih delov, le enkrat mesečno obračunajo narejene izpise po dogovorjeni ceni. MG-Biro je eno vodilnih podjetij v Sloveniji, ki svetuje ter zraven nudi še nasvete na področju multifunkcijskih naprav ter tiskalnikov.

Razlogi za najem tiskalnika so: Do 30% nižji stroški, operativno delo se zmanjša za vsaj 25%, več časa lahko namenite za bolj produktivna dela ter celotno postavitev in dostavo opravi podjetje. Pri najemu lahko izbirate med RICOH in Xerox laserskimi in multifunkcijskimi tiskalniki.

V kolikor se torej želite znebiti vseh nepotrebnih stroškov v zvezi s tiskanjem, je za vas najelegantnejša pot, da se odločite za najem tiskalnika pri podjetju MG BIRO d.o.o.. Kot večletni strokovnjaki na tem področju vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.