Ustanovitev podjetja

Ustanovitev d.o.o.Dandanes je na trgu kar nekaj podjetij, ki vam lahko omogočijo odprtje novega d.o.o-ja. Vendar vam lahko zagotavljam, da boljše ponudbe od te, ki jo najdete na http://www.ustanovitevdoo.com ni.

Ustanovitev d.o.o pri tem podjetju poteka hitro in učinkovito, kakor tudi oni pravijo. Če že veste ali ne, d.o.o. stoji za družba z omejeno odgovornostjo ter da je temu podjetju določena pravna osebnost. Pri ustanovitvi d.o.o. ne potrebujete velik kup denarja da lahko ustanovite svoje podjetje. Pri njih je to enostavno. Vas zanima kako? Naj vam razložim. Pri podjetju ustanovitev d.o.o. vam ponudijo res najcenejše ponudbe za prepis (ustanovitev) d.o.o.-ja. Obrazec, ki ga seveda lahko izpolnete na prej omenjeni strani vas povpraša po najbolj osnovnih stvareh(ime, priimek, e-pošta ipd.). Odgovor na ta obrazec prejmete v roku nekaj ur. Najpomembnejša ter najboljša prednost pa je da ne potrebujete predhodnega ustanovitvenega kapitala, ki naj bi znašal 7,500 €.

Ste skeptični glede prepisa oz. ustanovitve d.o.o.-ja preko agencije? Naj vas ne skrbi, saj pri tem podjetju vam ustanovitev d.o.o.ja opravijo lahko v roku 48 ur. Dokumentacijo, ki je potrebna za ustanovitev d.o.o. pa vam agencija pripravi sama, vi samo obiščete notarja. Za piko na i pa je z njihovim kuponom ustanovitev d.o.o.-ja lahko cenejša tudi za 200€.

Vendar cene za ustanovitev d.o.o. niso povsod enake, zakaj? Točno določenega odgovora za to ni. Vendar agencije postavljajo cene za prepis glede na razmere na trgu. Drugi razlogi za tako različne cene so tudi nižje marže pri agencijah, slab promet oz. malo dela. Od cene je tudi odvisno od oglaševanja podjetja oz. koliko denarja v to vlagajo.  Če vas res mika da bi ustanovili svoj d.o.o. obiščite spletno stran na spletni povezavi v zgornjem delu besedila. Mogoče vas loči samo en klik do uspeha.