Vse o Slovenskih popotnikih

PopotnikiSlovenski narod je narod, ki rad pohajkuje po bližnjih hribih. Potovanje nam obogati življenje seveda z novimi občutki in doživetji. Vsa ta doživetja in občutki nas spremljajo seveda skozi celo našo življenje. Ampak nekateri Slovenci tudi radi pohajkujejo po drugih kontinentih, otokih in državah. To so npr. Azija, Afrika, Severna Amerika, Južna Amerika, Havaji, ipd. Takim ljudem pravimo popotniki. Na spletni strani Popotniki.net si lahko preberete veliko o Slovenskih popotnikih in njihovim poteh, kam so se vse odpravili pohajkovat. Poleg potopisov si boste lahko prebrali tudi kakšne nasvete, ki Vam bodo prav prišli pri kakšnem potepu.

Spletna stran Popotniki.net je razdeljena seveda na sekcije po kontinentih, kjer seveda preko zemljevida, ki je virtualen izberemo kateri koli kontinenta oz. državo ali otok, ki bi jo seveda popotniki obiskali. Ker se bili Slovenski popotniki skoraj po celem svetu, si lahko preberemo in vsakega kontinenta prispevek, ki ga je napisal popotnik. V vseh prispevkih je napisano o katerem popotniku se gre in seveda v katerih državah je že vse bil in katere so seveda tudi njihove naslednje destinacije. Vsi avtorji so seveda amaterski popotniki, ampak jim potovanje pomeni zelo veliko preobrazbo. Sprejemajo seveda drugačnost, ki jih spoznavajo na vseh ravneh drugačnega življenja. Na to spletno stran lahko pošljete svoj potopis oz. opis. Vsebovati mora nekaj besed o vas, seveda v katero državo ste potovali  in katere so seveda vaše destinacije za naslednje potovanje in karkoli drugega (važno je da je seveda v zvezi z potovanjem). Čisto vsak ima rad koristne in dobre informacije, ki jih povejo popotniki.

Če Vas še zanima več o Slovenskih popotnikih in potrebujete nasvete, si lahko preberete več na zgornji navedeni povezavi.