Vremenska napoved za Slovenijo

Vremenska napovedSlovenija je zelo majhna država, ampak kljub temu, da je majhna, je tudi zelo raznovrstna država.  Seveda to velja tako za vreme, kakor tudi lepote naše domovine. Vse to pa se razlikuje iz kraja v kraj. Vremenska  napoved je velikokrat drugačna od seveda dejanskega stanja. Tako da Vam priporočamo, da si ogledate vremensko napoved za točno določen kraj. To pa lahko naredite s preprostim klikom na sliko.

Spletna stran Vremenska napoved je zelo dobra stran na katero se lahko zanesete na točne vremenske informacije. Na glavni strani Vremenska napoved Slovenija najdete seveda na voljo različne napovedi za različne kraje. S klikom na svoj poljuben kraj se Vam seveda odpre podstran, kjer boste našli okenčka v katerih bo pisalo krajši vremenski opis za današnji dan. Vremenska napoved Slovenija Vam ponuja napoved za 10, 7, 5 in 3 dni vnaprej. Ko izberete seveda eno izmed teh se Vam pokaže vremenski oblaček s popoldansko temperaturo in jutranjo temperaturo, hitrost vetra in opis jasnosti. Ta spletna stran Vam omogoča tudi spletne kamere, ki prenašajo v živo in to v krajih Kredarica, Bled, Cerkno, Vahto in Lisca. Te spletne kamere Vam omogočajo 24 urno opazovanje dogajanja na tistem kraju. Poleg kamere Vam tudi omogočajo vremenska opozorila, kot so opozorila za strele, opozorila za pojav toče, opozorilo za pojav plazov in poplav.

Če vas zanima še kaj več o tej strani, se odločite in preprosto kliknite na zgornjo sliko in tako se bo Vam odprla nova stran Vremenska napoved Slovenija.