Nekaj nasvetov za nakup otroškega vozička

Otroški vozički bodo danes glavna tema članka. Gre za nepogrešljiv kos opreme vsakega starša, matere ali očeta. Potrebujete ga že takoj od rojstva otroka in tam nekje do 3-4 leta, ko je otrok sposoben sam prehoditi daljšo razdaljo.

A glede na poplavo izdelkov na trgu, se je precej težko odločiti za primeren voziček in tistega, ki bo ustrezal vsem vašim potreba. Ali iščete nekaj lahkega ali prenosnega, ali bi radi, da je vaš voziček opremljen po zadnjih trendih in modnih smernicah ali pa bi radi le nekaj osnovnega z vso potrebno opremo. Boste z vozičkom trimčkali po razpotjih ali pa le po trgovskih centrih? Potrebujete takega, za enega otroka ali pa trojčke. Vse to so vprašanja, ki si jih morate zastaviti še pred nakupom, da bo sam proces nakupa precej lažji.

voziček

Pred nakupom upoštevajte tudi to kje živite, če boste morali otroški voziček po stopnicah prenašati v peto nadstropje bloka, potem je bolje če je le-ta lažji in ne preveč okoren. Voziček s katerim se boste lahko odpravili na tek v bližnjo hosto bo moral biti bolj čvrst, da boste lahko premagovali ovire, robnike, korenine in podobno. V primeru, da gre za vaš prvi nakup vozička premislite tudi o dodatni opremi, ki jo dobite zraven vozička. Lupinice za v avto in druga oprema zna biti kot samostojen nakup zelo draga, če pa jo dobite v paketu z vozičkom, pa lahko prihranite kar nekaj denarja.

Najlažje boste do vozička prišli prek spleta, midva s partnerko sva ga kupila pri trgovini Lux4Kids, njihovo ponudbo si lahko ogledate na http://www.lux4kids.si/ imajo pa veliko izdelkov za vse tipe parov in okuse.

Comments are closed.