Zmagovalka šova Paradise Hotel, Sara Tahirović

Zmagovalka šova Paradise hotel, Sara TahirovićSe spomnite, ko učitelji v šoli govorijo, da se je treba trudit in da je treba delat, če hočemo kaj postat. Tudi Adi Smolar tako pravi. Kot kaže je tako tudi res. Odličen primer za to je zmagovalka šova Paradise Hotel Sara Tahirović.

Naj vam povem nekaj malega o tej mladi dami. Kot mlada najstnica je že trenirala Hip hop in se urila v tehniki petja speech level singing. To tehniko se je učila kar nekaj let. Da si je Sara Tahirović pridobivala samozavest je veliko nastopala. V šoli je izgubila tremo pred nastopanjem pred javnostjo. Kakor ona pravi, prav nasprotno. Nastopanje, jo je popolnoma osvojilo in vedno znova preseneča z novimi pevskimi nastopi. Družbo, pa ji ob nastopih delajo profesionalne plesalke.

Svoje pevske točke pa je začela kmalu po tem snemati v različnih studijih. Svojo prvo pesem z imenom “2 – gether” je posnela leta 2010 s producentom Borutom Šemrla.

Ko je Sara Tahirović zaključila svoje šolanje na srednji frizerski šoli in zaključila tečaje kozmetike, make – upa in podaljševanja nohtov pa je delala v različnih frizerskih salonih. Delala je kot vizažist na raznih slikanjih in modnih revijah. V teh letih pa se je tudi sama velikokrat postavila v vlogo modela.

Ko se je začelo leto 2011 pa se je Sara Tahirović prijavila na Miss Earth Slovenije. Tam je med velikim številom deklet pokazala svoje znanje hoje in preizkušali so jo v talent showu in talk showu. Tam pa je pokazala svoj pevski talent.

Naslednje leto pa so jo povabili na avdicijo za udeležbo v novem resničnostnem šovu Paradise Hotel. Ta šov se je predvajal v Združenih državah Amerike in drugod. Ko je bila izbrana je odšla na Kostariko. Po težkih nalogah v tem resničnostnem šovu, je zmagala. In sedaj poleg zmagovalke šova Paradise Hotel, je prva ženska, ki je zmagala resničnostni šov v Sloveniji.

Če si želite ogledati njeno spletno stran vas loči samo klik povezave v zgornjem delu besedila.

Comments are closed.