Telegrami za rojstni dan

Ko ima vaš znanec, partner ali prijatelj rojstni dan, ni boljšega presenečenja, kot pa da ga presenetite z ogromnimi telegrami za rojstni dan. Ne govorimo o tistih majcenih telegramčkih, vendar o tistih gromozanskih, zaradi katerih zaposleni na pošti gledajo postrani in tudi poštar se malce namuči, ko ga mora dostaviti. Govor je o uau telegramih, to so ogromni telegrami katere lahko naročimo na svoj dom in od tam naprej rokujemo z njem, lahko pa so ti telegrami za rojstni dan plačani v naprej in poslani na naslov slavljenca.

telegrami za rojstni danČe ima vaš prijatelj ali znanec kmalu rojstni dan, in vam je všeč ideja z telegrami za rojstni dan, potem je najbolje dam vam tukaj kar prilepimo povezavo do strani kjer lahko takšen telegram naročite: http://www.telegram-uau.si/telegrami-za-rojstni-dan/.

Na strani lahko vidite, kakšni ti telegrami v bistvu so, se pravi, kakšne barve so, kolikšna je njihova velikost, koliko črk lahko napišemo oziroma koliko dolgo sporočilo imajo lahko telegrami za rojstni dan, potem tudi kakšne znake in simbole lahko uporabimo. Tak telegram lahko naročite kar na njihovi strani in ga lahko tudi prek spleta že plačate preko paypala lahko za plačilo izberete opcijo predračuna.

Telegrami za rojstni dan imajo lahko šaljiva kratka sporočila, lahko je tudi kakšna interna šala ali pa kaj podobnega. Priporočljivo pa že je, da je kaj smešnega, kar bodo razumeli vsi, saj se tako velik telegram zlahka opazi in njegovo sporočilo ni ravno neopazno.

Takšen telegram se lahko potem ali zrola in pospravi nazaj v XXXL bazuko v kateri so telegrami za rojstni dan dostavljeni, ali pa se ga obesi v kakšnem prostoru. Vedeti pa morate, da papir na katerem je telegram natisnjen, ni vodoodporen in zunaj ne bo zdržal dolgo. Namen ki ga imajo ti telegrami za rojstni dan je predvsem neko sporočilo in šok.

Comments are closed.