Kotni brusilnikŽelite biti sam svoj mojster, vendar za to potrebujete primerno orodje kot je kotni brusilnik Hitachi? Priporočamo vam nakup orodja v poslovalnici podjetja Metal Mikulić d.o.o. Podjetje Metal Mikulić se je specializiralo tako za prodajo kot tudi servis ročnega ter električnega orodja, varilnih aparatov in opreme, elektro agregatov in instrumentov različnih blagovnih znamk, in sicer boste v njihovi ponudbi poleg znamke Hitachi zasledili še Bosch, Makita, Varstroj, Deca, Unior in številne druge.

V podjetju Metal Mikulić d.o.o. zaposleni vedo, kaj prodajajo, saj se ves čas izobražujejo na področju orodja in ves čas sledijo razvoju tehnike. Za orodje v njihovi ponudbi jamčijo visoko kvaliteto, o čemer priča tudi zadovoljstvo njihovih strank. Podjetje Metal Mikulić d.o.o. odlikujejo izkušnje, katere si pridobivajo že od leta 1994. Priporočamo vam nakup akumulatorskega kotnega brusilnika, saj boste z njim lahko neomejeno delali tudi na terenu, kjer ni možnosti priklopa na elektriko. Znamka Hitachi je kvalitetna znamka tako kotnega brusilnika kot kateregakoli drugega orodja. Kvaliteta je temelj po katerem je znano orodje Hitachi.

Orodje podjetja Metal Mikulič d.o.o. je primerno tako za domačo uporabo kot tudi profesionalno uporabo. V kolikor si želite imeti orodje z nekoliko daljšo časovno dobo, vam priporočamo nakup orodja pri podjetju Metal Mikulić d.o.o. Obiščite njihovo poslovalnico in se o njihovo pestri ponudbi prepričajte tudi vi. V kolikor nimate časa za obisk poslovalnice, lahko njihovo ponudbo pregledate kar preko spleta, in sicer v spletni trgovini Proficenter.si, kjer boste deležni dodatnih ugodnosti.