Prevajanje za 15 evrov na stran

Imate pomemben projekt (diploma, dizertacija nalog, raziskavo) pa ste naleteli na odličen članek, odlomek, ki bi vam zelo koristil. Naletite na težavo… Projekt je v tujem jeziku katerega niste vešči, prevajanje z google translate pa ne daje najbolj smiselnih rezultatov. Na spletni strani podjetja Dominatus d.o.o., kjer je prevajanje  samo 15 evrov na avtorsko stran, prevajajo besedila osmih svetovnih jezikov v slovenščino in obratno iz slovenščine v tuje jezike. Seveda pa poskrbijo tudi za lektoriranje diplomskih nalog in prevode povzetka.Prevajanje 15 evrov stran
Usposobljeni so za profesionalno prevajanje zapletenih tehničnih besedil in vas bodo rešili iz zagate in frustracije. Na voljo so tudi ob vikendih s takojšnjim odzivom tudi v roku dveh ur. Prevajanje opravijo kakovostno ob dogovorjenem času. Prevajajo poljudnoznanstvena, znanstvena, leposlovna, strokovna in poljudna besedila.
Na spletni strani najdete vse potrebne informacije o podjetju tudi predhodni okvirni izračun. Stran sestoji iz 1500 znakov brez presledkov, za hitro prevajanje se bo zaračunal dodatek, prevajanje strokovnih besedil je 10% dražje od osnovne cene.  Vendar ne skrbite delajo na prevajanju dokumentov dokler vi niste 100% zadovoljni. Njihovo mnenje je, da morajo lektorji in prevajalci sodelovati in samo tako se lahko doseže najboljše rezultate.
Prevajanje sestoji iz tega, da jim pošljete želeno besedilo po elektronski ali navadni pošti. Zatem se dogovorite za časovni okvir prevoda, nato ga strokovno pregledajo, prevedejo ter lektorirajo. Zatem vam vrnejo po dogovoru dokument v pisni ali elektronski obliki. Zanesljivo opravijo vse storitve ob roku in na tem sloni zaupanje njihovih strank..
Za natančno oceno cene prevoda jim lahko pošljete besedilo v predogled. Način plačila je opisan na strani podjetja, lahko pa se z njimi tudi poljubno dogovorite. Za sodelovanje na dolgi rok vam seveda ponujajo dodatne popuste.