Kompleti pnevmatik in platišč

Pnevmatike in platiščaKupujete pnevmatike za Vašega jeklenega konjička ? Vam vaša stara platišča po izgledu niso všeč, vendar ne veste, katera ustrezajo vašemu avtomobilu ? Ali veste, da z kompleti pnevmatik in platišč lahko prihranite kar nekaj denarja ? Obiščite stran http://www.superguma.si/pnevmatike/17/Kompleti in si oglejte ponudbo.

Spletna trgovina SuperGuma.si Vam ponuja komplete po ugodnih cenah. Kompleti pnevmatik in platišč vsebujejo kvalitetno pnevmatiko znanega proizvajalca pnevmatik ter 4 platišča znamke Rial ali Brock. Vsi kompleti imajo označeno širino in premer pnevmatike ter velikost platišča, na katerega je pnevmatiko mogoče vgraditi, hitrostno sposobnost pnevmatike ter največjo dovoljeno maso vozila. V kompletu je tudi set vijakov, centrirni obroček in pokrovček, s katerimi boste platišče uspešno namestili na vozilo. Izbirate lahko med letnimi kompleti kot tudi zimskimi kompleti. Vse nabavljene komplete vam dostavijo preko dostavne službe. Stroški dostave znašajo 3€. Vse stroške lahko poravnate z gotovino po prevzemu, z nakazilom po predračunu ali pa s kreditno kartico. O datumu dostave ste obveščeni preko elektronske pošte ali telefona. V primeru, da Vam dostavljene pnevmatike in platišča niso všeč, jih lahko vrnete v roku 30 dneh od prevzema.

Če nameravate v bližnji prihodnosti zamenjati stare pnevmatike in platišča z novimi, potem je strah, da bi izbrali napačna platišča, odveč. Kliknite zgornjo povezavo in si izberite komplet, ki najbolj ustreza Vam in vašemu avtomobilu.