Hiter in ugoden tisk

Vsakomur se kdaj v življenju zgodi, da nujno hitro potrebuje nekaj natisniti. Kakovosten tisk trgovine Magmamedia bo rešil vaš problem! Vaš tisk bo urejen že v kar 24 urah od prejetega naročila. Bi radi povečali svojo preopoznavnost in se oglaševali? Potem je pravi čas za vas, da nekaj naredite glede tega. Tisk nalepk, vizitk, letkaov ali kataloga vas bo ponesel na višji nivo prepoznavnosti. Oblikujte si letak, predstavite se v katalogu, izdeljate si vizitke. Poleg vseh osnovnih storitev imate na voljo tudi digitalni tisk transparentov, digitalni tisk posterjev, tisk na pleksi, majice in jumbo plakate. Želite oddati naročilo sedaj? Ni problema, naročite se kar preko spleta in odgovorili vam bodo na vašo ponudbo v najkrajšem možnem času. Podjetje vam lahko tudi grafično oblikuje vaše tiskovine. Usposobljeni strokovnjaki se vam bodo prilagodili in izdelali za vas najboljšo tiskovino.  Kaj pa je prednost digitalnega tiska? Hitrost, s pomočjo katere zagotovijo vaš tisk že kar v 24 urah. So eni redkih podjetij, ki vam ponujajo digitalni tisk.

tisk

Še ena pozitivna lastnost podjetja Magma media so ugodne cene tiskov. Njihov cenik osnovnih storitev si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Ne smemo pa pozabiti, da bo vaš izdelek zagotovljen že v kar 24 urah. Danes boste oddali naročilo, jutri pa so lahko vizitke, nalepke že pri vas. Pri tisku imate na voljo širok spekter barv, črno belo ali barvno tiskanje, nato pa lahko izbirate tudi med enostranskim in obojestranksim tiskom. Tisk vam lahko naredijo na plastiki, kartonu, lesu in aluminiju.

Če se odločite za večjo količino tiska, vam pripada tudi ugoden popust. Za točno ceno, pa jim pošljite vaše zahteve in pripravili vam bodo ponudbo. Zahtevo lahko pošljete tudi preko obrazca na njihovi spletni strani ali pa jih enostavno pokličete in se dogovorite. V mesecu decembru pa imajo akcijo do 50% popusta na tisk. Take akcije sploh ne smete zamuditi! Zakaj bi čakali, pišite jim še danes!